Testimonials
“ Met Gerard Drosterij ben je van twee dingen zeker in je team: kennis en energie! Hij is een wonderbaarlijke creatief die op basis van zijn zeer brede kennis overvloedige enthousiasme en inzet tot hele mooie dingen in staat is. Naast deze zakelijke kant is Gerard een bijzonder fijn mens en een teamplayer in de puurste vorm. “

Carlo van Lienden   Hoofdredacteur RTL Late Night


“ Gerard is een geweldige politicoloog. Hij weet op een bevlogen wijze actualiteit aan geschiedenis te verbinden en benoemt wat jij als luisteraar of kijker werkelijk wilt weten. Als presentator en redacteur ben je er zeker van dat hij afspraken nakomt, ontzettend betrokken is en de content weet te verpakken in een boeiend en energiek verhaal. ”

Marijke Roskam   Dagvoorzitter. Presentator. Mediatrainer. Congres, communicatie, radio en video.


“ Gerard Drosterij was an exciting and insightful assistant professor of politics during my study, whom I gladly endorse. During my time on the University of Applied Sciences ‘Hogeschool Windesheim’ Gerard taught politics. I enjoyed this course a lot because it further nourished my interest in political science, on a local and international scale. Gerard had a distinctive style in his teaching as he encouraged real participation of all students in class. Politics can be nitty-gritty topic, but he achieved to engage everyone. ”

Johran Willegers    Persoonlijk Medewerker Aukje de Vries, lid Tweede Kamer der Staten-Generaal.


 “ Ik heb hem leren kennen als een bevlogen, inspirerend persoon, die scherp kan analyseren, maar ook als docent, debatleider een goede performance kan geven. Daarnaast heeft hij een scherpe doch vlotte pen! Hij is politiek en maatschappelijk zeer geengageerd en is bovenal een zeer prettig persoon. ”

Laurens de Graaf    Lector Organiseren van Verandering in het Publieke Domein, Kenniscentrum Sociale Innovatie, Hogeschool Utrecht.